Predsjednik HDZ BiH posjetio Žepče

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović boravio je dana 27.02.2012. godine u radnoj posjeti Općinskom odboru Žepče. Nakon sastanka predsjednika Čovića i članova Predsjedništva HDZ BiH Mate Zovko i Damira Jukić u prostorijama HDZ BIH Žepče gdje se sastao sa predsjenikom Josipom Martić i članovima Općinskog odbora HDZ BiH Žepče, u kino dvorani Doma kulture je održana i javna tribina na temu "Aktualna politička situacija u BiH". Održanoj javnoj tribini odazvali su se i gosti iz Kaknja i Zenice, članovi Žup.odbora HDZ BIH ZDŽ, vijećnici Općinskog vijeća Žepče, te brojni građani i simpatizeri koji su predsjedniku HDZ BiH postavljali pitanja.

 

Najviše riječi na ovoj tribini bilo je o izmjeni Ustava i izbornog zakona, što je ključni cilj HDZ-a BiH. Čović je progovorio o „hodajućoj rekonstrukciji“ županijskih vlada: „Vjerujem da će vrlo skoro na tragu dogovora koji već pravimo doći do rekonstrukcije Vlade Posavske županije. Tamo će doći u Vladu jedan Bošnjak, i to iz stranke koja omogući HDZ-u BiH da u Tuzlanskoj županiji dobije jednog ministra. O tome se sad pregovara. Na sličan način će biti i u Herceg-bosanskoj županij.  Jedan Bošnjak će ući tamo u Vladu za zamjenu za jedno mjesto HDZ-u BiH u Vladi Zeničko-dobojske županije. To je ta 'hodajuća rekonstrukcija'.“

Problem je nelegitimna i nelegalna vlada FBiH. Uspostava te vlade je najozbiljnije zaprijetila opstanku BiH, ustvrdio je predsjednik Čović.

 

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
632331

Tko je online

Imamo 121 gostiju i nema članova online