Održano predstavljanje kandidata HDZ-a za XI. izbornu jedinicu u Žepču

U Žepču je danas održan skup nositelja ratnih odličja HVO Herceg Bosne, predstavnika udruga obitelji poginulih i predstavnika svih udruga domovinskog rata, a nakon toga i predstavljanje kandidata HDZ-a za XI. izbornu jedinicu na predstojećim izborima za Sabor Republike Hrvatske koji će se u BiH održati 10. i 11. rujna ove godine. Skupu je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović uz ostale stranačke dužnosnike sa svih razina vlasti.

Skup u Žepču počeo je intoniranjem himne hrvatskog naroda „Lijepa naša“ i minutom šutnje kojom je odana počast poginulim hrvatskim braniteljima. Kandidati s liste HDZ-a govorili su o aktualnim problemima Hrvata u BiH. Na skupu u Žepču predstavilo se njih sedam na čelu s nositeljem liste dr. Božom Ljubićem, aktualnim zastupnikom u Saboru RH. Osim dr. Ljubića, o svojoj viziji i planu djelovanja u Saboru RH na skupu su govorili i Željko Raguž, dr. Vjekoslav Jeleč, Dragan Konta, Miro Grabovac Titan kao i Ivana Barići dr. Ivanka Mađar Šimić .

Kandidatima s liste HDZ-a obratio se Iva Tadić predsjednik Županijskog odbra HDZ-a BiH Zeničko-dobojske Županije, te je pozvao sve nazočne da u što većem broju iziđu na izbore. Također je izrazio uvjerenje kako će upravo kandidati HDZ-a uspjeti osvojiti sva tri mandata u Saboru Republike Hrvatske.

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
812458

Tko je online

Imamo 64 gostiju i nema članova online