Utemeljen 15. ogranak Mladeži HDZ BiH Žepče

U petak, 30.05.2014. godine u Sali za sastanke OO HDZ BiH Žepče, u organizaciji OO Mladeži HDZ BIH Žepče održana je izborna skupština temeljnog ogranka Mladeži Golubinja.

 

 


Utemeljiteljskoj skupštini nazočilo je 10-ak mladih iz Golubinje.


Nakon pozdravnog govora predsjednika OO Mladeži HDZ BIH Žepče, gosp. Vedrana Lovrića i dopredsjednice, gospođe Valentine Trogrilć, radno predsjedništvo je provelo izbornu proceduru. Tako je izabran Izvršni odbor temeljnog ogranka Mladeži Golubinja u sastavu: Ivo Petrović, Josipa Milanović, Ivana Babić, Antonio Petrović i Valentina Petrović.

Nakon toga, Izvršni odbor je jednoglasno za predsjednika temeljnog ogranka Mladeži HDZ BIH Golubinja izabrao Ivu Petrovića.

"Čast mi je i zadovoljstvo što je utemeljen TO Mladeži Golubinja, a to što sam izabran za predsjednika je odgovornost koju rado prihvaćam" rekao nam je, između ostalog, predsjednik novoutemeljnog ogranka Mladeži Golubinja, gospodin Ivo Petrović.

Ovo je 15. temeljni ogranak Mladeži OO HDZ BIH Žepče i već četvrti TO koji je utemeljen pod novim rukovodstvom OO Mladeži HDZ BiH Žepče.

"U Planu i programu rada za 2014. godinu OO Mladeži HDZ BiH, između ostalog, je i utemeljenje novih 9 temeljnih ogranaka Mladeži, kao i reizbor u većini postojećih. Posebno mi je drago što se i, na tzv. rubnim područjima naše općine, mladi ljudi organiziraju jer organiziraniji mogu poslati puno snažniju poruku. Izabranom predsjedniku i njegovom timu želim puno uspjeha u radu, kao i puno novih ideja kojima će doprinijeti radu cjelokupnog OO Mladeži HDZ BiH Žepče" izjavio je predsjednik OO Mladeži HDZ BIH Žepče, Vedran Lovrić.

Izabranom vodstvu temeljnog ogranka Mladeži Golubinja čestitamo i želimo svu sreću u daljnjim aktivnostima.

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
1242710

Tko je online

Imamo 17 gostiju i nema članova online