OBILJEŽENA 32.OBLJETNICA OO HDZ BiH ŽEPČE

U utorak, 7. lipnja HDZ BiH Žepče je svečano obilježio svoju 32. obljetnicu osnutka.

Obilježavanje je započelo polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća ispred Središnjega spomen obilježja poginulim braniteljima u Žepču, a potom i svečanom akademijom u dvorani Doma kulture Žepče.
Na početku svečane akademije, sve nazočne, u ime domaćina, pozdravio je predsjednik OO HDZ BiH Žepče i ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić koji je stranačkim kolegicama i kolegama čestitao ovu značajnu obljetnicu.
Na kraju svog govora predsjednik OO HDZ BiH Žepče Josip Martić, posebno se zahvalio svima koji su dali svoj doprinos uspjesima i pobjedama te pozvao na još upornije zalaganje u budućnosti.


Nazočnima su se obratili još i predsjednik ŽO HDZ-a BiH ZDŽ Ivo Tadić te član Predsjedništva HDZ-a BiH i načelnik općine Žepče Mato Zovko.


Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović nije bio prisutan ali je poslao svoju čestitku povodom obljetnice, te je u svome obraćanju čestitao vodstvu stranke na predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru općine Žepče.


Svečanoj akademiji povodom 32. Obljetnice HDZ BiH Žepče, pored domaćeg članstva, nazočili su brojni istaknuti gosti, stranački dužnosnici iz izvršne i zakonodavne vlasti sa svih razina.


Danas općinska organizacija HDZ-a BiH Žepče ima 2.141 članicu i člana, te 33 temeljna ogranka koji imaju formirane svoje Izvršne odbore.
„Osnivanjem HDZ BiH prije 32 godine stavljeni su čvrsti temelji današnjem radu i djelovanju. Svaka je obljetnica poseban dan i velika čast za sve njezine članove. Sačuvajmo taj osjećaj ponosa i dalje. Neka nas taj osjećaj i zajedništvo ponesu u nove pobjede koje ćemo iskoristiti da osiguramo kontinuitet opstojnosti Hrvata na ovim našim teško obranjenim prostorima. Gradimo zajedno bolju, ljepšu, i bogatiju budućnost za nas, ali i naše nove generacije koje dolaze“- poruka je OO HDZ BiH Žepče koja je upućena povodom 32. obljetnice.


U zabavnom dijelu programa sudjelovali su učenici Glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče, a druženje je nastavljeno i nakon akademije prigodnim domjenkom.

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
1057810

Tko je online

Imamo 36 gostiju i nema članova online