Općinski odbor HDZ BiH Žepče predstavio kandidata za načelnika i kandidate za Općinsko vijeće

U petak, 9. rujna 2016. s početkom u 17 sati, u dvorani Doma kulture u Žepču, uz brojne visoke uzvanike i dužnosnike HDZ-a BiH, Općinski odbor HDZ BiH Žepče predstavio je svoje kandidate za Općinske izbore 2016. godine.

Listu za Općinsko vijeće na kojoj se nalazi 30 kandidata predvodi profesor Ivica Penić. Kao vodeća hrvatska stranka, HDZ BiH Žepče na svojoj listi ima dvije trećine novih kandidata, s velikim udjelom mladih i obrazovanih ljudi.

Osim liste za Općinsko vijeće općine Žepče, predstavljen je i kandidat za načelnika ispred HDZ-a BiH, gospodin Mato Zovko.

Predsjednik OO HDZ BiH Žepče i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić kazao je da je lista za Općinsko vijeće, kao i kandidat za načelnika, rezultat primjene najviših demokratskih standarda budući da su u procesu kandidiranja kandidata za listu i općinskog načelnika sudjelovali svi Temeljni ogranci OO HDZ BIH Žepče koji su kandidirali preko stotinu kandidata za listu za Općinsko vijeće te jednoga kandidata za načelnika.

Prilikom predstavljanja kandidata mogle su se čuti poticajne i pozitivne riječi s namjerom daljnjeg napredovanja i unapređenja života svih građana općine Žepče, a napose hrvatskog stanovništva, te potrebe zajedničkog napora s ciljem postizanja rezultata koji će biti bolji nego na Općinskim izborima 2012. godine.
Simboličnim lijepljenjem predizbornih plakata, kao i predstavljanjem kandidata, HDZ BiH Žepče počeo je predizbornu kampanju za Općinske izbore koji će se održati 2. listopada 2016. godine. Ovom prilikom predstavljeni su i službeni slogani kampanje: „ŽEPČE NA PRVOM MJESTU” slogan je liste za Općinsko vijeće, dok je slogan kampanje za načelnika „ZA NAŠE ŽEPČE”.

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
812461

Tko je online

Imamo 69 gostiju i nema članova online