OO HDZ BIH ŽEPČE U NOVOM NASELJU I RADOVLJU

Nastavljajući sa svojim predizbornim aktivnostima u četvrtak, 20. rujna 2012. godine, izaslanstvo OO HDZ BiH Žepče je posjetilo naseljena mjesta Novo Naselje i Radovlje.

Na održanim skupovima pred mnogobrojnim mještanima i simpatizerima stranke, pored plana i programa, predstavljeni su i kandidati za OV- Žepča na čelu sa nositeljem liste, g-dinom Ivicom Tomićem kao i kandidat za načelnika, g-din Mato Zovko.

Predvođeni predsjednikom OO HDZ BiH Žepče, g-dinom Josipom Martićem uz poruku „Gradimo, čuvajmo i jačajmo općinu Žepče“, kandidati su okupljenom mnoštvu predstavili planove i ciljeve stranke, a to su prvenstveno projekti vezani uz putnu infrastrukturu, ulaganje u školske objekte, dovođenje novih investitora u Poslovnu zonu „Polja“ i otvaranje novih radnih mjesta, briga za okoliš i dr.

Vođeni logikom „svaki glas je bitan“ članovi i kandidati OO HDZ BiH Žepče su pozvali sve građane i simpatizere svoje stranke da izađu na predstojeće lokalne izbore i da 7. listopada na svojim glasačkim listićima, zaokruže onu stranku za koju vjeruju da ima najviše snage, tj. da izaberu „Snagu u koju vjeruju“.

Izborni stožer OO HDZ BiH Žepče

press služba